Kapelltillverkning

Nytillverkning av båtkapell

Båtkapell

Vi på Zinken Service AB tillverkar unika och anpassade kapell till just din båt.
Vi mallar av från början för att uppnå perfekta resultatet, vi kopierar aldrig ett kapell då gamla kapell/tyg krymper med åren.

För bästa resultat så tar vi in båten till vår lokal (OBS, detta gör att det blir billigare för kunden då vi inte behöver resa till din båt).

Men självklart kommer vi ut till kund och malla på plats om båten inte kan köras in till oss.

Vi jobbar i stor sätt bara med kända varumärken Sunbrella marin kapellväv.

Blixtlås, fönster tråd allt av 100% marin program UV godkänna.

Vi är inte den billigaste kapellmakarna utan en av de med högst kvalitet och med nöjdaste kunder.

Kvalite före kvantitet alla dagar i veckan!

Kontakta oss om du vill ha ett nytillverkat kapell
kapelltillverkning
segelbåtar-på-havet
segelbåtar-vid-bryggan

Dynor för segelbåt och motorbåt

Att byta till nya dynor betyder mycket för komforten, trivseln och atmosfären ombord. Sätt din egen personliga prägel genom att välja bland en stor mängd av tyger i både klassiska, elegant stilrena och mer moderna färger och mönster.

Välj mellan sittdynor och ryggstöd i olika tjocklekar och komforthöjande eleganta detaljer som olika typer svankstöd, bula som extra stöd för låren, knappar och indrag. För bästa liggkomfort rekommenderar vi resårmadrasser och/eller extra bäddmadrasser för de dynor som används som sovplatser.

Vi klär även om fasta stolar, sitsar, soffor etc och tillverkar också måttsydda sittbrunnsdynor.

Vi har tygprover, olika varianter på dynor, demo-salong, resårmadrasser, kojdynor och bäddmadrasser i olika tjocklekar i vår utställning i butiken i Malmö. Välkommen till oss för att titta, känna, provsitta och provligga. Det finns ett stort urval av högkvalitativa tyger och stoppning av kallskum i tjocklekar 5-12 cm, olika hårdhetsgrader och vikt. Olika materialval beroende på om dynorna ska användas inomhus eller utomhus.

Industrisömnad

Kapell & Annat formger och tillverkar funktionella och slitstarka kapell, överdrag och skydd till företag/industrier för maskiner, vagnar, kranar, datorer, verktyg med mera.

Vår mångåriga position som marknadsledare på båtkapell och sömnad för marina tillämpningar har gett oss stor erfarenhet av att designa i tre dimensioner. Våra produkter ska vara praktiska att använda i krävande miljöer, gärna med smarta detaljer för så enkel hantering som möjligt.

Vi gör prototyper och enstaka arbeten såväl som korta och långa serieproduktioner.
Vi tar emot både stora och små order.
Vi finns i Malmö men besöker kunder när det behövs mallning eller måttagning på plats. Vi reser regelbundet i hela södra Sverige, svenska västkusten kring Göteborg, svenska ostkusten upp till Stockholm samt hela Danmark.
Arbeten från Kapell & Annat är alltid av hög kvalitet för bästa funktion, utseende och slitstyrka.

Mersed Osmanovic - IMG_20200625_162822
Screenshot_20200826_120704_com.whatsapp